COCOON LIVING INTERIOR DESIGN

COCOON LIVING: HET BELANG VAN EEN GOED INTERIEUR

Door voor uzelf een harmonieuze omgeving te creëren, ontstaat de mogelijkheid tot de juiste focus en na te denken over wat u echt belangrijk vindt. In een wereld waarin we te veel keuzes hebben, te veel mogelijkheden en te veel prikkels, willen we thuis die harmonie vinden. Even een vlucht uit de drukte… als een rups die zich terugtrekt in zijn cocon….

De cocon van de rups, is het individuele omhulsel waaruit de rups als een vlinder zal ontwaken

Het lijkt zo eenvoudig aan te geven wat mooi en lelijk is, wat goed voelt en wat lekker is als het gaat om een individueel product. Maar voelt datzelfde product echter wel in harmonie met uw omgeving….? Cocoon Living maakt kiezen gemakkelijk voor het totaal van uw interieur. Een uniforme en stijlvolle uitstraling, die rijker voelt dan deze financieel hoeft te zijn. Het interieur vormt de de solide basis voor uw ‘thuis’ en de toekomst. Een aantal belangrijke uitgangspunten die aan onze manier van werken ten grondslag liggen zijn de volgende:

Harmonie: de wijze waarop ik vormtaal, materiaal, kleur, stijl en product combineer resulteert in een harmonieus geheel.

Smaak en stijl: mijn persoonlijk drang steeds te weten wat er morgen gebeurt, ‘produkt gekte’ en daarmee een meer dan gezonde interesse in interieur en lifestyle.

Zicht op de toekomst: ik laat mezelf steeds inspireren door diverse wereldsteden en ontwikkelingen op de markt in media, mode en interieur. Op internationale interieurbeurzen in Milaan, Parijs en Keulen, laten de grote merken en ontwerpers hun laatste innovaties zien.

Innovaties die voor mij het uitgangspunt vormen van mijn handelen en het ontwikkelen van mijn eigen visie.

Sander van Eyck

Interior designer

Eigenaar Cocoon Living & mede-eigenaar Cocoon House en Cocoon Collectables.