LIVINGROOM

De Livingroom is de centrale ruimte in Cocoon House. Het is een geweldige, grootse ruimte, met veel licht en met een verrassende mix aan meubelen, verlichting, kunst en accessoires. Eigenzinnig, stijlvol en toch intiem zijn kwalificaties die zonder meer betrekking hebben op deze ruimte.

Met een afmeting van 100m2 en een capaciteit tot circa 30 gasten (afhankelijk van activiteit en opstelling) is dit de uitgelezen ruimte voor een inspirerende vergadering, productpresentatie of brainstormsessie. De entree van de Livingroom bestaat uit grote, eigentijdse stalen frame deuren, welke een gevarieerd gebruik van de ruimte mogelijk maken.

De Livingroom kan exclusief gebruikt worden. Dit betekent dat de bijeenkomst in alle rust en beslotenheid plaatsvindt. Naar wens is de aangrenzende Boardroom als extra hang-out beschikbaar. De ontvangst van de gasten vindt plaats in de Lobby. Hier bevindt zich ook pantry, garderobe en toilet.

De standaard zit-opstelling in de Livingroom is een grote tafel voor 9 personen. Uiteraard kunnen we dit veranderen in een opstelling naar wens. Diverse comfortabele zithoeken in de Livingroom maken een afwisselend en ontspannen gebruik mogelijk. Voor een foto impressie klik je hier.

Twee flipovers en een 40” lcd-tv met streammogelijkheid zijn aanwezig en te gebruiken. Voor catering kunt u kiezen uit diverse arrangementen. We denken graag mee over specifieke wensen in inrichting, catering en andere faciliteiten. Klik hier voor een overzicht van tarieven en mogelijkheden.