MEETINGROOM & INTERIOR DESIGN

Cocoon vergaderlocatie. Welkom! Soms wil je even weg uit je bestaande omgeving. Om te ontmoeten, te werken, te creëren. Inspiratie op doen. Verrast worden. Niet op een standaard locatie, maar liever met een gevoel van thuiskomen. Omringd met zorgvuldig door interieurontwerper Sander van Eyck geselecteerde ‘Cocoon Collectables’, unieke design objecten van toen & nu.
Cocoon Meetingroom: in een comfortabele en inspirerende sfeer vergaderen, brainstormen of een strategiesessie houden. Ervaar het Cocoon House gevoel: een persoonlijke touche in inrichting en sfeer, maar zeker ook voor wat betreft aanvullende wensen op gebied van catering en andere faciliteiten.

Cocoon vergaderlocatie

Onze voormalige passe-partout fabriek bestaat uit 3 verschillende ruimtes, waarvan twee regelmatig gebruikt worden voor meetings, fotoshoots en exposities: de Livingroom en de Boardroom. De Lobby fungeert als centrale ontvangstruimte.

Cocoon House is gelegen aan de Kostverlorenvaart in Amsterdam Oud West. Net buiten de hectiek van het Amsterdamse centrum, vlakbij Vondelpark en uitvalswegen naar ring A10. Parkeren kan in nabije omgeving met voor Amsterdamse begrippen lage parkeertarieven.

 

Tien jaar na de start van Sander van Eycks interieur ontwerpstudio Cocoon Living is het tijd voor een volgende stap. Na jaren ‘alleen’ nu klaar voor ‘samen’!  Met Freerk Mandema ontstond Cocoon House. Een inspirerende plek met een eigenzinnige mix van interieur, kunst en creativiteit, gecombineerd met verrassende events, presentaties, het nieuwe werken en business op elk vlak!

Retail 2017: het gaat niet om de spullen maar om het beleven

In tijden van individualisering, werken in samenwerkingsverbanden, delen en gunnen, is er een groeiende behoefte aan een fijne leef en werkomgeving. Om te ontmoeten, te werken, te creëren. Inspiratie op doen. Verrast worden. Niet op een standaard locatie, maar liever met een gevoel van thuiskomen: een verlengstuk van de eigen huiskamer. Stijlvol, omringd door zorgvuldig verzamelde design-objecten en ‘collectables’, en alles is te koop!

In Cocoon House draait alles om sfeer & beleving

Het eerste wat in onze gedachte opkwam bij het vormgeven van Cocoon House, is dat we het anders wilden doen. Weg van de gevestigde mores van hoe we als zelfstandige behoren te werken, of hoe we horen te vergaderen of te brainstormen. Echt iets verrassends. Met gevoel, met smaak, met plezier. (Interieur) ideeën opdoen. En wellicht die design stoel of vintage tafel vinden die altijd al op je verlanglijstje stond. Ons doel is om samen onze gasten en klanten te verrassen. Een warm welkom in een inspirerende omgeving!

De zoektocht naar een geschikte locatie ging van start. We vonden de perfecte plek aan de Baarsjesweg in Amsterdam. Een oude passe-partout fabriek bleek de vergeten parel en perfect voor ons idee. Een inspirerende ruimte met potentie aan het water in Amsterdam Oud-West. Toegankelijk, maar ook met egards. Precies waar ons concept voor staat.

 

 

Cocoon House wordt regelmatig ingezet als fotolocatie, voor kleine en grotere foto en filmproducties. Het onderscheidende karakter van het pand in combinatie met het door Sander van Eyck gestylde interieur zorgen voor een unieke sfeer. De grote variatie aan materiaalgebruik geeft een eigen en onderscheidend beeld.

  • beschikbaar per dag, dagdeel of per uur
  • diverse achtergronden (zwarte muren mat, glans en baksteen; witte muren, houten wanden, stalen pui, serre deuren, etc.)
  • gebruik van de unieke, steeds wisselende collectie meubelen, deco, verlichting en andere props behoort tot de mogelijkheden
  • entree met dubbele deuren, waardoor grote objecten geen probleem zijn
  • twee van de drie beschikbare ruimtes hebben hoge dakramen met noordelijke lichtinval. hierdoor een natuurlijke daglichtstudio
  • optioneel kan styling en fotografie verzorgd worden
  • zowel kleinschalig (bijvoorbeeld startend) als de wat grotere producties zijn mogelijk en van harte welkom!
  • makkelijk parkeren voor de de deur
  • klik hier voor een sfeer impressie

Wil je meer informatie, of een afspraak maken voor een bezoek, vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.