OVER ONS

Tien jaar na de start van Sander van Eycks interieur ontwerpstudio Cocoon Living is het tijd voor een volgende stap. Na jaren ‘alleen’ nu klaar voor ‘samen’!  Met Freerk Mandema ontstond Cocoon House. Een inspirerende plek met een eigenzinnige mix van interieur, kunst en creativiteit, gecombineerd met verrassende events, presentaties, het nieuwe werken en business op elk vlak!

HET GAAT NIET OM DE SPULLEN MAAR OM HET BELEVEN

In tijden van individualisering, werken in samenwerkingsverbanden, delen en gunnen, is er een groeiende behoefte aan een fijne leef en werkomgeving. Om te ontmoeten, te werken, te creëren. Inspiratie op doen. Verrast worden. Niet op een standaard locatie, maar liever met een gevoel van thuiskomen: een verlengstuk van de eigen huiskamer. Stijlvol, omringd door zorgvuldig verzamelde design-objecten en ‘collectables’, en alles is te koop!

IN COCOON HOUSE DRAAIT ALLES OM SFEER & BELEVING

Het eerste wat in onze gedachte opkwam bij het vormgeven van Cocoon House, is dat we het anders wilden doen. Weg van de gevestigde mores van hoe we als zelfstandige behoren te werken, of hoe we horen te vergaderen of te brainstormen. Echt iets verrassends. Met gevoel, met smaak, met plezier (interieur) ideeën opdoen. En wellicht die design stoel of vintage tafel vinden die altijd al op je verlanglijstje stond. Ons doel is om samen onze gasten en klanten te verrassen. Een warm welkom in een inspirerende omgeving!

Pers: TALKIES _ Cocoon House publicatie oktober 2018.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.